Bouw update 2 – er kan geslapen worden!

De bouw vordert gestaag. De afgelopen dagen hebben we veel uren gestoken in de slaapkamer, want vannacht willen we voor de eerste keer gaan slapen in de MAN. We hebben een opstaande rand gecreëerd waar ons matras precies inpast, kastjes geplaatst aan het hoofdeind, stroom aangelegd, vloerbedekking gelegd en de trap getimmerd. Vanavond is ons matras erin gegaan, hebben we het bed opgemaakt en kunnen we voor het eerst gaan ervaren hoe het is om te slapen op onze nieuwe plek. Voor ons een bijzondere mijlpaal!

Ook de rest van het interieur blijft niet achter. Inmiddels is de vloerverwarming verstopt onder een afdekkende laag hout. Hier komt de definitieve vloer straks overheen. Ook zijn de eerste contouren van de keuken, de badkamer en de banken al goed zichtbaar. De wanden zijn voorzien van een laagje beits en de eerste wand in het halletje zit op z’n plek. Ook is er een wand gecreëerd tussen de keuken en de badkamer zodat de stroom- en waterleidingen gelegd kunnen worden. Ook zal op deze plek de de elektrische boiler worden geplaatst.

Daarna gaan we verder met het dichtmaken van de wanden tussen het woongedeelte en de badkamer en worden de banken voorzien van beplating. De keuken wordt voorzien van een aanrechtblad, kastjes, lades en de gebruikelijke apparaten. Daarna is de badkamer aan de beurt. Wij vermaken ons voorlopig dus nog wel even 😉.


De bed-ombouw.


Kastjes en elektriciteit.


De trap in wording.


Werk in uitvoering.


Contouren van de keuken.


Contouren van de zithoek.


Uitzicht op de badkamer.

Leave a commentMirjam

4 years ago

Wauw dat gaat snel ineens! Goed bezig, ziet er super uit!!!
X

Ans Jansen

3 years ago

Hoi!
Ik heb eindelijk eens de tijd genomen om jullie vorderingen te bekijken. Ziet er goed uit hoor 🙂 En ondertussen is er al weer zoveel tijd verstreken dat hij vast al helemaal klaar is. Ben benieuwd naar het eindresultaat en blij jullie zeker volgen!
Groetjes, Ans (ook namens Gertjan)

theflyingdutchman

3 years ago

Hoi Ans (en Gertjan),
Leuk dat jullie onze blog hebben opgezocht! ☺️ We zijn inmiddels inderdaad alweer een stukje verder. Ik hoop over niet al te veel tijd de volgende blog te kunnen schrijven over onze keuken. 😊
Groetjes van Niels en Maaike